gallery/aqua recup systeem

In samenwerking met Aquaron als onze vaste leverancier filteren wij uw water op professionele wijze

 

Dankzij de Aquaron recuperatiesysteem kan je regenwater & putwater inzetten voor diverse toepassingen binnenshuis en buitenshuis. Regen- & putwater wordt opgeslagen en gebruikt voor zaken waar je normaal gezien leidingwater voor zou gebruikten. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een dergelijk systeem.

 

Hoewel de meeste mensen een hekel hebben aan regen, kan het ook een zegen zijn om uw waterfactuur te doen verminderen. We vinden het gebruik van leidingwater of stadswater vanzelfsprekend maar de vraag naar regenwaterrecuperatiesystemen groeit elk jaar meer en meer.

 

We leveren uw waterputt voor warmtepompen en pompinstallaties & wij leveren recuperatiesystemen waarmee uw regen- & putwatere duurzaam kunt gaan gebruiken waarbij ontharden, ontijzeren en filteren van water ons niet vreemd in de oren klinkt..

Zou u graag eens zien hoe men te werk gaat bij een putboring, dan kan u video in tabblad referenties bekijken of druk op youtube onderaan deze pagina. Graag meer informatie of een offerte? Aarzel dan niet langer en contacteer ons vandaag nog!

Verder kan u ook bij René Beliën terecht voor putbporingen & ontijzeren en/of ontharden van water..

gallery/aqua recub filtering

Wij dragen zorgen voor een duurzame oplossing voor uw water..

 

Aarzel niet en neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over waterputboringen binnen de Belgie. Het uitvoeren van grondboringen is hoofdzakelijk gebaseerd op praktijkervaring. Ons gekwalificeerd personeel tracht het boorproces steeds te verbeteren. Belien installaties worden gekoppeld aan diverse toepassingen waarin wij vanuit het standpunt van de klant de meest duurzame oplossing aan te bieden.

De opwarming van de aarde, de produktie van broeikasgassen en de uitputting van onze fossiele brandstoffen zijn actuele onderwerpen die BELIEN nauw in de gaten houden. 

Filtering - Ontijzeren - ontharden

gallery/beeldlogo-01
gallery/kraan-01
gallery/waterpomp-01
gallery/regenwaterrecuperatie-aqua-recup-01
gallery/regenwaterrecuperatie-aqua-recup-01
gallery/regenwaterrecuperatie-aqua-recup-01
Regenwaterrecuperatie
voor uw woning: Prijs

 

Hebt u een regenwaterput bij uw woning en zoekt u een systeem om uw regenwater of putwater te recupereren en te behandelen (zoals: regenwaterfilters, UV lampen, pompen, …)?

Dan kan Belien Putboringen u verder helpen. Maak kennis van Aqua Recup kwaliteitsvolle regenwaterrecupuratie systemen . 

..